Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

u_turn_nagrade1


U-Turn najavljuje nagrade:

Atraktivne nagrade za uspješne U-Turn XC-pilote

Villingen-Schwenningen. U-Turn najavljuje atraktivne nagrade za uspješne XC-Pilote za sezonu 2011/12 koji lete U-turn krila.
U-Turn Suosnivač Thomas Vosseler najavljuje “Mi ćemo isporučiti U-Turn-paraglajder po vlastitom izboru za U-Turn pilota (muško ili žensko) s najboljim ukupnim poretkom u službenom CIVL / FAI WXC online Cross Country Contest 2011/12”.

Read More

CIVL / FAI WXC je svijetsko on-line Cross Country natjecanje za hang gliding i paragliding pilote u svijetu. “To je mreža hang gliding i paragliding online natjecanja diljem svijeta. Piloti koji sudjeluju u WXC umreženom online natjecanju imat će svoje letove automatski na WXC-u. To je zato što je WXC umrežen online i povezan s CIVL / FAI WXC serverom te tako sinhronizuje letove. WXC umrežena natjecanja mogu pokazati rang WXC klase u bilo koje vrijeme “FAI postova na početnoj stranici.

Osim toga U-Turn će platiti 3,000 US-Dollara U-Turn-pilotima koji osvoje prvo mjesto na njihovom nacionalnom prvenstvu, službenom WXC online povezanom XC kup-u. Ovo prvenstvo mora biti oficijelno takmičenje, koje je najavio nacionalni savez, kao što su DHV (Njemačka) SHV (Švicarska) ili BHGPA (Velika Britanija) na primjer. Službeni poredak je odlučujući dokument za dodjelu nagrada. Naravno, pobjednički pilot mora imati završene sve letove s U-Turn krilom.

Na kraju sezone (2012/09/30) FAI će objaviti službene rang liste. Ovaj ukupni poredak će biti odlučujući dokument za dodjelu nagrade: Najboljerangirani U-Turn pilot će dobiti krilo po svom izboru i ako pobjedi na nacionalnom kupu, dobija i novčanu nagradu.

“U-Turn važi za inovativnu kompniju koja koristi poslednje tehnologije za sigurnost i stabilnost njihovih krila, kao i za vodeće ACRO-paraglajdere kao što je THRILLER. Sada po prvi put nudimo posebna XC-krila (EN-C) zvana PASSION (strast). Da bi vam predstavili ovo uzbudljivo krilo za ambiciozne pilote mi oglašavamo ovu nagradu. “On misli, da će tada najbolje rangirani U-Turn piloti oslanjati se na PASSION ali u principu izbor je otvoren”, dok je U-Turn . “

Leave a Comment