U-turn

U-Turn je posvećen uzbuđenju i adrenalinu koji se budi letenjem te namijenjen je da upotpuni živote što većeg broja ljudi. U-Turn razvija inovativne proizvode za paraglajding, te nudi čitavu liniju proizvoda potrebnih za ovaj sport.
U-Turn pruža apsolutno zadovoljstvo svojim korisnicima ispunjavajući njihov život zadovoljstvom i radošću. Važno je napomenuti da proizvodi, čak i u teškim uslovima letenja, pružaju sigurnost i pouzdanost. Nama najbitnija činjenica je pružiti ne samo dobar proizvod, nego i izuzetno siguran.

Proizvodi su izrađeni uz pomoć najnaprednije tehnologije, pažljivo odabranog dizajna koji su napravljeni da traju. Kontinuirano radimo na inovacijama te dajemo sve od sebe da kupcima damo finaliziran gotov proizvod bez falinki sa inteligentnim, dobro promišljenim rješenjima, koji upotpunjuje njihove potrebe. Ponosni smo na dosadašnja postignuća kojima smo svakako doprinijeli ovom sportu. Svi proizvodi su izrađeni sa posebnom pažnjom i brigom, koji naposlijetku rezultiraju dugoročnim kvalitetom u rukama naših korisnika.

U-turn BlackLight 2 LTF/EN B

BLACKLIGHT 2 sada pruža daleko kompaktniji osjećaj i efikasno daje više snage za XC rute, kroz koje udaljene destinacije sada djeluju mnogo bliže. Fascinantno sportsko upravljanje ga čini preciznim kod zaokreta u termalu. Pored impresivnih performansi BLACKLIGHT 2 takođe pruža sigurnost i komfor koji će vas odvesti još dalje. >Pročitaj više<  

U-turn Eternity LTF/EN A

Eternity je srednji A glajder koji ima težinu optimizovanu performansama. Lagano krilo nudi veliku sigurnost sa sportskim handlingom. To ga čini perfektnim za svaku avanturu. Ne samo da će početnici uživati u Eternity-u, nego će njegovo ponašanje koje dozvoljava neke greške omogućiti održiv let koji je zabavan za ambiciozne XC pilote i alpiniste također.
>Pročitaj više<

U-turn Passenger 2 - Tandem

Passenger 2 posjeduje u potpunosti novi dizajn. Mnogo truda je uloženo u prvoklasno upravljanje, što je jasno uočljivo kroz nizak pritisak u komandama. Tandem reaguje precizno i bez imalo zakašnjenja i na najmanje podsticaje te je zbog toga lahko upravljiv u skretanjima.
>Pročitaj više<