BH Telecom Škola letenja 2019

Udruženje Extreme Sport u saradnji sa firmom BH Telecom i ove godine organizuje “Sarajevo Paragliding školu”. Projekat koji je predviđen za osobe uzrasta od 16 do 27 godina.
Iako paraglajding nije za svakoga, sigurno je da skoro svi sa osnovnim atletskim mogućnostima mogu uživati u letu nakon naše obuke. Obuku provode instruktori sa domaćim nacionalnim instruktorskim licencama izdatim od strane Direkcije za Civilnu Avijaciju BiH a koji takođe posjeduju i međunarodne instruktorske licence APPI (Asocijacija paraglajding pilota i instruktora)

Obuka se vrši postupno i sa manjih visina. Tako se učenik polako navikava na visinu i uči osnovne tehnike letenja. Visina se postupno povećava kako učenik napreduje. U praksi je moguće da se izvode prvi visinski letovi (par stotina metara) još prvih dana obuke ali poželjnija je postupnija obuka. Ipak uvijek postoji mogućnost da se prvi letovi izvedu u tandemu, paraglajderima koji imaju mogućnost da nose dvije osobe. To je najbezbjedniji način da se sa instruktorom doživi prvi let. Pored praktičnog dijela, obuka podrazumjeva i teorijski dio. Učenje aerodinamike i vazduhoplovne meteorologije je sastavno dio obuke koji se odvija uporedo sa praksom.

Naša škola je bazirana na najnaprendijem APPI sistemu i radimo po njihovom planu i programu obuke koja se izvodi na terenima adekvatnim, kako za početnike tako i za napredne pilote, uz osiguranu opremu za obuku koja uključuje, školski paraglider, sjedište, kacigu, rezervni padobran, radio uređaj, prevoz do letišta te ostalu potrebnu opremu. Pored praktičnog dijela, tu je i jednako važan teorijski dio obuke u okviru kojeg se polazniku pružaju informacije o sportu, teorijama letenja, aerodinamike, meteorologije i drugim važnim oblastima.

Dobrodošli u našu školu letenja koja vam može pružiti ostvarenje sna i intenzivan osjećaj slobode.

Priuštite sebi taj magični momenat i nesumnjivo najbolji osećaj koji ćete ikada doživjeti i poletite sa nama u visine. 
Novo u ponudi BH Telecom-a!
Od 1. septembra u ponudi BH Telecoma dugoočekivani Sport Klub kanali BESPLATNO!
Pratite programe TV kanala Sport Klub i to SK 1, SK 2, SK 3, SK 4, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10 i SK Golf, kao i ostalih TV kanala iz United Media paketa kao što su N1, Grand, SK Esport, Vavoom i drugi.

Nema komentara na "BH Telecom Škola letenja 2019"