Para-Ispraćaj letačke sezone 2016

Obavještenje i poziv za sve pilote iz BiH te kolege pilote iz susjednih zemalja da ćemo za vikend, u Subotu 29.10.2016 organizovati para-ispraćaj letačke sezone 2016 uz druženje i letenje na Bjelašnici u Babinom dolu. Vazduhoplovni savez Federacije je obezbjedio finansijska sredstva za ovo druženje a Extreme Sport klub Sarajevo dio vezan za organizaciju eventa.
Transport pilota na poletište je ski liftom a takođe obezbjedili smo za taj dan jedan obrok na terenu (sendvič) te većeru u jednom od hotela.hotelu Bjelašnica.
Ovo su vjerovatno poslednji trzaji lijepog vremena ove sezone koju planiramo ispratiti s obrazom 🙂

P.S. za naše vjerne prijatelje kluba, koji su podržali svako takmičenje koje smo organizovali a koji dolaze iz daleka, za ekipu iz Krajine, Bihać, Kladuša, Cazin, obezbjedili smo 20 noćenja u hotelu Han.

Raspored:

Petak: 18:00h dolazak i smještaj gostiju
Subota: 10:00h brifing ispred kolibe Extreme Sport – Babin do i prijava za besplatan pass za žičaru
10:15h polazak na start vertikalnim transportom (ski lift). Cijena karte BESPLATNA! Napomena: radno vrijeme ski lifta je 08:00h do 16:00h
20:00h većera u hotelu Bjelašnica za 40 ljudi

Napomena! Obavezno je potrebno ranije najaviti svoj dolazak kako bi mogli planirati smještaj i hranu u hotelima. Kako se ne radi o takmičenju već o neformalnom druženju zaljubljenika u paraglajding i prirodu, klub nije dužan obezbjediti hitnu pomoć i ostalo što iziskuje velika finansijska odvajanja te Vas stoga molimo da letenju na Bjelašnici pristupite uz maksimalan oprez kako bi izbjegli rizik od nastajanja bilo kakvih povreda izazvanih nezgodama na letenju. Letimo na svoju odgovornost.

Subota 29.10.2016, mnogo sreće, uživanja u letenju i sigurnih slijetanja želi Vam klub Extreme Sport Sarajevo!

Nema komentara na "Para-Ispraćaj letačke sezone 2016"